O NAMA

Posjedovati savršen stan, idealan dom san je svih nas. Mjesto kome se vraćamo odakle god dolazimo, gdje sa najbližima vrijeme provodimo, gdje život stvaramo i dijelimo. Prilagodite Vaš stan lakoći življenja i savremenim mogućnostima. Otvorite vrata visokokvalitetnim i estetski ukomponovanim elementima koji zajedno čine savršenu funkcionalnu cjelinu. Povjerite svoju obavezu opremanja nama i zadržite privilegiju raspolaganja sopstvenim vremenom. Mi imamo iskustvo i vizije koje ćemo podijeliti sa Vama.

Euro Casa je najekskluzivniji salon namještaja u Crnoj Gori. Posjedujemo dva prodajna centra, u Podgorici na 5.000 m2, i drugi u Radanovićima, površine 4.000 m2.

Koncept Euro Casa zasnovan je na temeljima ljepšeg i udobnijeg načina života. Euro Casa ogleda se u funkcionalnosti, kvalitetu i raskošnom dizajnu. Naš koncept namještaja pruža Vam veliku šansu za ličnu kreativnost, jer svaki komad namještaja može biti drugačiji i po vašoj želji, te Vaš ambijent možete napraviti baš onako kako ste ga i zamislili.

Najveća prednost Euro Case ogleda se u tome što nudimo brendove sa najboljim odnosom DIZAJN-CIJENA-KVALITET, pa Vaš dom može dobiti ekskluzivni sjaj za mnogo manje novca od utiska koji ostavlja. Naši proizvodi su jako popularni u zemljama razvijene Evrope (Njemačkoj, Austriji, Italiji, Francuskoj), ali se se isti na pomenutim destinacijama moraju platiti čak 30-50% više, što Vam pruža mogućnost da u svojoj zemlji uživate u evropskoj modi i nižim cijenama.
Naš uspjeh je rezultat jasne poslovne vizije, sposobnosti da predstavimo kvalitetne i konkurentne proizvode, te predanog i timskog rada svih zaposlenih u Euro Casi. Neprestanim unapređivanjem kvaliteta, te poštovanjem ugovorenih rokova i garancija stekli smo povjerenje brojnih domaćih i stranih kupaca, a to nas obavezuje da se i dalje razvijamo sa još većim entuzijazmom.

Svojim najvećim uspjehom i osnovnim usmjerenjem smatramo zadovoljstvo Vas, dosadašnjih i budućih korisnika naših proizvoda. Upravo to je pokazatelj da smo na pravom putu i osnovni motivator da se nastavi i dalje nepokolebljivo raditi na unapređivanju kvaliteta postojećih programa, te razvoju i dizajnu novih, drugačijih, boljih i kvalitetnijih proizvoda.

Naša vizija je da učinimo naš namještaj pristupačnijim i tako povećamo kvalitet života našim kupcima. Naša biznis ideja podržava ovu viziju na način što nudimo dvije kolekcije dizajniranog, funkcionalnog i inovativnog namještaja.

Kolekcija TREND LINE – Proizvodi koji prestavljaju spoj kvaliteta i dizajna po pristupačnoj cijeni. Radi se o inovativnim i modernim proizvodima koji nude izuzetnu vrijednost za uloženi novac. Kvalitet i dobra završna obrada, jasno definišu identitet svakog proizvoda.

Kolekcija LUXURY LINE - EURO CASA uvijek traga za boljim, kvalitetnijim, drugačijim, donosi nove trendove i postavlja standarde. Upravo to je cilj naše Luxury line kolekcije. Proizvodi koji se zaista razlikuju po svojoj eleganciji, inovativnoj formi, savršenom balansu između otmenosti i dizajna. Originalni i drugačiji proizvodi, snažnog izgleda, za klijente koji vole ekskluzivnost i unikatnost. Brendovi ove kolekcije su renomirani vodeći italijanski i njemački proizvođači. Dozvolite sebi da budete zavedeni.